Gastenboek

Het zou heel leuk zijn als je iets in mijn gastenboek zou willen schrijven:

Laat hier een bericht achter.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.132.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Rosalie uit IJsselmuiden schreef op 18 september 2018 om 19:08:
Hoi joke,

Ik ben een boekverslag aan het maken over het boek Vriendin in nood. En voor dit boekverslag moet ik een paar dingen weten maar kan dit nergens vinden. 1) over welke thema's schrijft u vooral. 2) Waarom heeft u dit boek deze titel gegeven?.


Alvast Bedankt!!Greotjes, Rosalie
Admin-antwoord door: jokevanwinkel
Ha Rosalie,

Wat leuk dat je een boekverslag over 'Vriendin in nood' gaat maken.
Ik schrijf vooral over sociale problemen. Mijn eerste boek (Rumoer in groep 8) gaat over ADHD. Mijn tweede boek is Vriendin in nood. Zoals je hebt kunnen lezen, gaat dit boek over huiselijk geweld/ kindermishandeling. Mijn derde boek (Rumoer in de brugklas) is een vervolg op 'Rumoer in groep 8' en gaat dus ook over ADHD, maar het gaat ook over pesten en een beetje over armoede.
Pasgeleden is mijn vierde boek verschenen. 'Dit blijft mijn geheim'. Dit boek gaat over pesten.
Als je 'Vriendin in nood' een mooi boek vindt, vind je 'Dit blijft mijn geheim' vast ook mooi. Het speelt zich af op de middelbare school en de hoofdpersonen zijn meiden.

Ik heb voor de titel 'Vriendin in nood' gekozen, omdat ik deze titel vond passen bij het verhaal. De vriendschap tussen Laura en Mirthe is belangrijk in het boek en Mirthe is in nood. Verder hoopte ik dat de titel nieuwsgierig zou maken.

Als je het leuk vindt om boekenleggers van mijn boeken te ontvangen, dan kun je me een bericht sturen. Dan stuur ik het gratis naar je op. Als je dit wilt, kun je dit bericht het beste via het tabblad 'contact' versturen. Dan zien anderen je adres niet.


Succes met je boekverslag!


Hartelijke groeten,


Joke van Winkel